HomeNieuws meldenAdverterenOver onsPartnersRSS?
Aanmelden

Cliq en Du "DO IT YOURSELF!

Sacha Goossens • Monday 19 February 2018, 14:11 • Stuur dit bericht naar een vriend • 449 keer gelezen
Rubriek: Werving en Selectie • 
Cliq en Du "DO IT YOURSELF!
FarmaSel is van origine een innovatief bedrijf. En zo heeft u ons door de jaren heen leren kennen. Begin jaren '90 introduceerde FarmaSel het unieke concept van de 'Opgeleide Starter'.
Veel Healthcare professionals hebben door dit concept een start kunnen maken in de farmaceutische industrie.
Velen bekleden inmiddels 'key posities' in de Healthcare sector en daar zijn we trots op.
De Healthcare industrie, de farmaceutische in het bijzonder, heeft turbulente tijden doorgemaakt.
Het speelveld is niet meer hetzelfde, bedrijven kiezen andere strategieën en hebben een andere visie op de markt dan in het nabije verleden.

Ontwikkelingen

FarmaSel anticipeert op deze ontwikkeling en beweegt met de markt mee. Dat geldt ook voor de professionals werkzaam in de branche, de mensen die de branche mede groot hebben gemaakt.
We moeten constateren dat goed gekwalificeerde mensen het lastiger hebben om aan een nieuwe baan te komen. Enerzijds omdat er minder posities te vergeven zijn en anderzijds omdat vraag en aanbod niet 'matched'. 
 
Innovatief
 
FarmaSel heeft in haar zoektocht naar nieuwe innovaties in samenwerking met haar nieuwe strategische partner Paragin een uniek platform geïntroduceerd. Doel van het platform zal zijn de kansen van werkzoekenden op de arbeidsmarkt te vergroten en bedrijven de kans te bieden de mensen met de juiste kwalificaties te koppelen aan hun vacatures. Tot zover niets nieuws onder de zon. Wij gaan echter met het platform door waar andere job sites, wervingsbureaus en recruiters stoppen. Wij willen de kans op een succesvolle match voor vrager en aanbieder vergroten.
Het platform is continu in ontwikkeling. Wij zijn op zoek naar professionals die met ons de uitdaging willen aangaan om van dit Healthcare brede platform een doorslaand succes te maken. Nu al kun je gebruik maken van een aantal vernieuwende tools, bijvoorbeeld het bekijken van alle relevante Healthcare vacatures in Nederland.
 
Nieuwsgierig?
 
Stuur een mail naar info@farmasel.nl en wij zullen dan zorgen dat je inlogcodes en meer informatie over dit initiatief toegestuurd krijgt.
 
 
 
 


Reageer op dit bericht

Naam: E-mail: Website:
 
Reactie:
* Zorg dat je een geldig en werkend e-mailadres opgeeft.
Bij de eerste keer reageren wordt er een bevestigingsmail naar je gestuurd voordat jouw reactie geplaatst wordt.
Onthoud mijn gegevens    Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.
 
Vanzelfsprekend zijn er een paar gedragsregels betreffende de inhoud van je reacties.