HomeNieuws meldenAdverterenOver onsPartnersRSS?
Aanmelden

De Kliniekbemiddelaar - win win situatie tussen cliënt en kliniek

Kliniekbemiddelaar • Thursday 06 February 2014, 12:04 • Stuur dit bericht naar een vriend • 1 Reactie • 3799 keer gelezen
Rubriek:  • 

Dankzij de Kliniekbemiddelaar kunt u tot 30% korting verwachten van de beste klinieken op ruim 25 cosmetische behandelingen.

De Kliniekbemiddelaar is de eerste bemiddelingssite ter wereld tussen goed gewaardeerde klinieken en haar (toekomstige) cliënten. Wij zien dat steeds meer mensen geïnteresseerd zijn in een cosmetische ingreep, maar dat hier op voorhand niet altijd goede informatie over te vinden is. De Kliniekbemiddelaar vindt het belangrijk dat er over dit soort beslissingen goed moet worden nagedacht. Wij stimuleren het maken van een weloverwogen beslissing.


Daarom zet de Kliniekbemiddelaar zich in voor duidelijkheid met betrekking tot de verschillende cosmetische behandelingen en de verschillende werkwijzen van de klinieken.

Cosmetische behandelingen als haartransplantatie en borstvergroting zijn vaak erg prijzig. Dit kan in veel gevallen een drempel zijn om de behandeling uiteindelijk niet uit te voeren. Bij de Kliniekbemiddelaar kunt u interessante, persoonlijke aanbiedingen ontvangen voor meer dan 20 verschillende populaire cosmetische behandelingen.

De 10 meest populairste cosmetische behandelingen zijn momenteel haartransplantatie, borstvergroting, fillers, botuline toxine, liposuctie, buikwandcorrectie, facelift, schaamlipcorrectie, neuscorrectie en ooglidcorrectie. U kunt op deze cosmetische behandelingen 5% tot 30% korting verwachten. De populairste cosmetische behandeling voor bemiddeling is een haartransplantatie. U krijgt na de aanvraag van minimaal 2 klinieken een interessante aanbieding. Vrijwel iedere goed tot zeer goed gewaardeerde haartransplantatie kliniek in Nederland werkt samen met de Kliniekbemiddelaar.

Sinds de oprichting in 2013 hebben zich veel klinieken aangesloten. De Kliniekbemddelaar is een enorm succes gebleken. Mensen worden gestimuleerd een weloverwogen keuze te maken en worden in contact gebracht met de beste Nederlandse en Belgische klinieken. De prijsbewuste mensen besparen daarnaast vaak honderden tot soms zelfs duizenden euro's op een cosmetische behandeling. Omdat veel taken uit handen worden genomen van de klinieken, kunnen de klinieken zich focussen op de kwaliteit. De Kliniekbemiddelaar zorgt voor het in contact brengen van de beste klinieken met de cliënt.

Veel klinieken zijn bereid een kleine korting te geven en u een interessante aanbieding te doen. Het aantal bezoekers op de site van de Kliniekbemiddelaar neemt sterk toe. Daarnaast worden continu nieuwe klinieken aangetrokken om mee samen te werken. Dit doen we door middel van populaire klinieken te koppelen aan de bemiddelingssite gepaard met kortingen die kunnen oplopen tot 30%.

Direct aanbiedingen van de beste klinieken ontvangen? Dien binnen 1 minuut uw bemiddelingsaanvraag in.

Bron: Kliniekbemiddelaar

Max  • Thursday 06 February 2014, 13:15 
Interessant! Ik was geïnteresseerd in een haartransplantatie aanbieding, daarvoor ga ik zeker een bemiddelingsaanvraag indienen.

Reageer op dit bericht

Naam: E-mail: Website:
 
Reactie:
* Zorg dat je een geldig en werkend e-mailadres opgeeft.
Bij de eerste keer reageren wordt er een bevestigingsmail naar je gestuurd voordat jouw reactie geplaatst wordt.
Onthoud mijn gegevens    Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.
 
Vanzelfsprekend zijn er een paar gedragsregels betreffende de inhoud van je reacties.