HomeNieuws meldenAdverterenOver onsPartnersRSS?
Aanmelden

Van een Uitzicht kom je op een Inzicht!

Sacha Goossens • Tuesday 06 February 2018, 15:44 • Stuur dit bericht naar een vriend • 593 keer gelezen
Rubriek: Portugal • 
Van een Uitzicht kom je op een Inzicht!
Mydeya is een Nederlandse commerciële organisatie, gestart in 2017 door Sana Vida BV en Healthcare Connect BV. Onze belangrijkste doelstellingen zijn het realiseren van- en de marketing & communicatie voor onze 'best of both worlds' gezondheidszorg projecten. De vaardigheden en reputatie van vermaarde Nederlandse medische topspecialisten  gecombineerd met de unieke energie, gastvrijheid, het fantastische klimaat en de buitengewoon interessante prijsstelling van de Portugese Algarve.
 

Hiermee breiden we de core business van Sana Vida (2012) verder uit en onze twee voornaamste activiteiten zijn:
  1. het realiseren en managen van het Sana Vida medisch centrum in Alvor;
  2. De werving & selectie alsmede het volledig faciliteren van Portugese verpleegkundigen voor grote Nederlandse zorgpaanbieders, bijvoorbeeld als operatie assistentes.

Mydeya werkt nauw samen met de grootste organisatie van privé klinieken ter wereld (Malo Clinics worldwide) en een van de grootste wereldwijde hotel en hospitality aanbieders (Pestana worldwide). Onze kliniek zal het 1e kwartaal van 2018 openen.

We hebben kantoren en medewerkers zowel in Nederland als in Portugal. In 2018 zullen we  ook verschillende incentive trajecten starten tussen Portugal en Nederland binnen diverse medische specialisaties. We beschikken inmiddels over een groot (medisch en marketing) netwerk en verwelkomen iedere geïnteresseerde nieuwe potentiële partner. Neem gerust contact met ons op.

In 2018 lanceren wij ons marketingconcept waarin we drie verschillende sterrenmodules aanbieden in combinatie met een medische behandeling door onze specialisten.Reageer op dit bericht

Naam: E-mail: Website:
 
Reactie:
* Zorg dat je een geldig en werkend e-mailadres opgeeft.
Bij de eerste keer reageren wordt er een bevestigingsmail naar je gestuurd voordat jouw reactie geplaatst wordt.
Onthoud mijn gegevens    Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.
 
Vanzelfsprekend zijn er een paar gedragsregels betreffende de inhoud van je reacties.