HomeNieuws meldenAdverterenOver onsPartnersRSS?
Aanmelden

RSS?

De RSS Feed van FarmaFocus is: http://www.farmafocus.nl/p/rss/feed.xml

Wat is RSS?
Met behulp van de RSS-standaard is het mogelijk om je te abonneren op een overzicht van het laatste nieuws. Het laatste nieuws wordt continu als RSS Feed beschikbaar gesteld door de uitgever van een internetsite. Een RSS Feed bestaat in de meeste gevallen uit de titels van de meest recente berichten aangevuld met een korte samenvatting van ieder bericht. Door je te abonneren op de RSS Feeds van een aantal favoriete internetsites blijf je op de hoogte van het laatste nieuws zonder dat je al deze internetsites daadwerkelijk hoeft te bezoeken. Er zijn verschillende manieren om RSS Feeds te bekijken: Online of d.m.v. RSS-software.

Online
Het voordeel van online is dat je waar je ook bent de RSS Feeds van jouw favoriete internetsites kunt bekijken of ontvangen. Je kunt jouw feeds bekijken op je persoonlijke internetsite of ontvangen via de mail.

Een aantal goede aanbieders zijn: Google, NewsGator , Bloglines en MyFeedster

Software
Met behulp van RSS-software worden de laatste feeds automatisch opgehaald en verschijnen als klikbare titels regelmatig (bijvoorbeeld ieder uur, dit kan je zelf instellen) in een pop-upvenster op je beeldscherm.

De meest favoriete RSS-software wordt tegen betaling van een gering bedrag geleverd door FeedDemon (windows) en NetNewsWire (Mac OS X). Er is echter ook gratis RSS-software beschikbaar, o.a. RSS Reader.